Benji Bananas

Benji Bananas 1.12

Verzamel zoveel mogelijk bananen

VOOR

  • Goede graphics
  • Aanpasbare aap

TEGEN

  • Niet origineel
  • Geen opslagmogelijkheid

Goed
7

In Benji Bananas kruip je in de huid van het aapje Benji en beweeg je je door een tropisch decor.

Het spel

Benji Bananas werkt volgens hetzelfde principe als eerdere Androidsuccessen zoals Jetpack Joyride. Je bestuurt je figuurtje, in dit geval een aap, tijdens een met valkuilen bezaaide reis.

Benji beweegt zich door zijn omgeving door middel van klimplanten. Je springt van tak naar tak en moet ervoor zorgen dat je niet naar beneden valt. Dit doe je door je sprongen zo goed mogelijk te timen. Op zijn reis komt Benji van alles tegen: dieren, struiken, droge gebieden met maar een beperkte bebossing…

Onderweg verzamelt Benji bananen, die je inwisselt voor verschillende power-ups om je reis te vergemakkelijken. Duurt het verzamelen van al die bananen je te lang, dan koop je de power-ups ook met echt geld.

Bediening

De bediening van Benji Bananas is erg simpel: hou je vinger op het scherm om aan de tak te blijven hangen, en laat los om te springen. Hoe langer je je vinger op het scherm houdt, des te groter de sprong is die Benji vervolgens maakt.

Graphics

De kleurrijke cartoon graphics van Benji Bananas zijn een lust voor het oog. De verschillende werelden zien er mooi en divers uit en je ontdekt er steeds weer nieuwe dingen in.

Conclusie

Erg origineel is Benji Bananas natuurlijk niet, maar vermakelijk is het wel. Een leuk spel om even tussendoor te spelen.

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Benji Bananas

Download

Benji Bananas 1.12

Beoordelingen about Benji Bananas